GameReality

GameReality

Hjärnarp

IT Teknik

Hej.

Gjorde examensarbete i teknisk fysik på LTH i telerobotik för att använda tekniken inom Internet spel.

Var med i bla TV8 Draknästet 2013 och fick 2.5 miljoner av alla fem investerare och blev nominerad i IPSO CHALLENGE 2014 och bla Google betalade flyg och hotell till Chicago 21 till 29 juni 2014 för att demonstrera tekniken inför jury och sedan stå på deras mässa. 

http://challenge.ipso-alliance.org/ipso-challenge-2014/gamereality

Systemet går ut på att med tex AXIS.com nätverkskameror, FoxBoard, android telefoner osv bygga riktiga robotar med kameror, laser tag, paintball, laser sikte osv för att fjärrstyra över Internet för spel.

En av mina första robotar har paintball och laser tag vapen och laser sikte och har provats av minst 2000 personer från hela världen. Ägarna av DreamHack provade och gav mig gratis plats på DreamHack där jag fick demonstrera den på plats och från hela världen. 

Jag har uppdaterat systemet och anpassat en android app som heter Cellbots i öppen källkod i Java, för holonomiska robotar och här behöver jag bla lite hjälp.

Pengarna jag fick av investerarna i TV8 säger sig behöva ett starkare team av engagerade personer för att få tillgång till pengarna och hoppas här få kontakt med intresserade som finner intresse i projektet.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152673505490404

Hör av er för mer information.

Mvh

M.Sc. in Engineering Physics 

 


Den här annonsen lades till av GameReality


För att ansöka eller kontakta uppdragsgivaren behöver du ha ett konto och vara inloggad. Du kan ej registrera dig från en mobil enhet.